Verzenden en levertijd

SERVICE BERICHT - bezorgtijden

Vanwege diverse redenen (Corona maatregelen, winterweer) bij PostNL kunnen afhalingen bij ons, en dus ook bezorgingen bij de klant, een dag vertragen. Het kan daarom zijn dat wij de verzendoptie PostNL even hebben uitgezet en u alleen DPD kunt kiezen om vertragingen bij PostNL te reduceren. Volgt u aub de track&trace waarmee u de bezorging kunt volgen.

Verzendkosten MedNL binnen Nederland:

Voor MedNL klanten hanteren wij een prijsstaffel voor de bijdrage in onze handling en verzendkosten. Afhankelijk van de verzendmethode die u kiest verschillen de verzendkosten. Onderstaand voorbeeld is gebaseerd op PostNL + Handtekening voor ontvangst.

Let wel: telkens als u de inhoud van de winkelwagen aanpast dan zult u de verzendkosten automatisch zien veranderen.

Voorbeeld:

Bestelbedrag incl BTW Verzendkosten incl BTW (PostNL + Handtekening)
€10 - €30  €7,50
€30 - €50  €6,25
€50 - €100  €5,95
€100 - €150  €4,25
€150 - €200  €2,95
€200 - hoger  Kosteloos

Kortom: hoe meer u bestelt hoe lager de verzendkosten. 

Verzendmethoden MedNL binnen Nederland tijdens Corona:

Wij en onze partners doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren d.w.z. in 99% van de gevallen de volgende werkdag of anders de dag daarna voor bestellingen die op werkdagen vóór 19:00uur worden geplaatst.

Dus niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, meestal door externe vertragingen in het fulfilment of verzendproces. Mocht er werkelijk een backorder zijn ontstaan, dus een nalevering, dan ziet u dat op de pakbon.

 Er is tevens de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in Cruquius nadat de bestelling is geplaatst én betaald (niet tijdens een lock-down periode). Op onze afhaallocatie hebben wij geen winkel of mogelijkheden om ter plekke te bestellen en af te rekenen.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag of op zaterdag (PostNL) plaatsvinden tenzij u een afwijkende verzendmethode heeft gekozen. Wilt u het zeker weten dan kunt u dat telefonisch of per email navragen.

Volg uw zending met Track & Trace:

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, we zijn daarbij afhankelijk van de vervoerspartners. Wél bieden al onze vervoerspartners u gratis Track&Trace waarmee u het tijdstip van levering kunt volgen. Deze ontvangt u 's-avonds per email op de dag dat uw bestelling door ons is verzonden. Zo weet u dat u het morgen kan verwachten.

*DS* of *CD* producten kopen of hulpmiddelen online bestellen?

Wellicht bestelt u een product wat op de order staat vermeld met een *DS* of *CD* SKU. Dit betekent dat dit item apart wordt verzonden vanuit een ander depot dan ons hoofddepot. Het is mogelijk dat er dan een andere vervoerder wordt gebruikt zoals bijv. GLS, DPD. Mocht u verschillende items hebben besteld mét en zonder *DS*, dan ontvangt u dus twee leveringen, in principe op dezelfde dag, maar u betaalt maar één keer de verzendkosten. Voor de *DS* levering ontvangt u ook een separate email met de track&trace om deze levering te kunnen volgen. *DS* items kunnen niet worden afgehaald in Cruquius en worden altijd naar het huisadres verzonden. U vindt deze informatie in de specificaties van de productbeschrijving.

Voorkom vertraging of foute zendingen!

Wees er zeker van dat uw adresgegevens goed staan ingevuld en dat de bestelling klopt. Let daarbij vooral op de varianten zoals maten en kleuren.

Twijfelt u of u aanwezig bent?

Kies dan een servicepunt van DPD of PostNL ('PakjeGemak') bij u in de buurt en haal het pakket daar zelf op wanneer het u schikt. (niet tijdens een lock-down periode)

Heeft u een speciaal verzoek? 

Neem dan aub telefonisch of per email contact met ons op.

Zelf afhalen op ons depot in Cruquius.

Als voordelige verzendoptie kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf af te halen op ons depot in Cruquius (Cruquiuszoom 29  2142EW). Als principe regel geldt: vandaag besteld voor 10 uur => dezelfde werkdag afhalen na 13 uur. De betaling dient vooraf te zijn voldaan. Wij hebben geen mogelijkheid om ter plaatse af te rekenen. Na afronding van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging. Mocht het zo zijn dat door drukte het nog niet klaar ligt, dan wordt het meteen voor u ingepakt, dat duurt dan vijf minuten dat u even moet wachten. Uitzondering: *DS* items worden rechtstreeks naar uw huisadres verzonden. *CD* items nemen 2-3 dagen extra tijd in beslag.

Afwijkende zendingen:

Voor bulkleveringen (pallet/container) en/of bestellingen buiten de webwinkel om zullen de verzendkosten in overleg met de klant overeen worden gekomen. Alleen bij te grote/zware (30KG+) zendingen en palletvervoer kan er een vervoerstoeslag worden berekend. E.e.a. geschiedt in onderling overleg.


International Shipping Cost (outside The Netherlands):

The cost to ship items from each product category to European countries may vary per country of delivery. Your total shipping cost is calculated automatically when you order online, up to a certain limited order amount and based on one colli (pack). For offline orders or special pricing proposals please contact us by email or phone.
 
Please note:
Shippping cost vary in different levels: the more you order, the lower the shipping cost will be.
Order amount incl VAT
€10 - €30
€30 - €50
€50 - €100
€100 - €150
€150 - €200
€200 - hoger

For queries about large quantities, payment terms and delivery cost, please contact us by email.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »